Remco Visser
Remco Visser Good vibes 10 dec 2015 / 20:02 uur

Gast zet skydivend tattoo

Tatoeages en skydiven zijn twee items die allebei zeker in de categorie ‘Stoer’ thuishoren. Je bent dus echt een enorme baas als je die twee dingen met elkaar weet te combineren. Boven Canada is het gelukt.

Tattoo-artiest Shannon Claydon wist namelijk tijdens een sprong boven Edmonton vier letters te schrijven op de pols van een mede-parachutiste. Met een snelheid van zo’n 200 kilometer per uur had Claydon dan ook maar een seconde of 30 om zijn taak te volbrengen.

Zodra de laatste letter van de tatoeage gezet was, moest dan ook meteen de parachute worden opengetrokken om het bijzondere staaltje succesvol af te ronden. En levend. Hoe dat allemaal in zijn werk ging, zie je hieronder.

Reageer op artikel:
Gast zet skydivend tattoo
Sluiten