Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 13 dec 2015

Fietsagent schiet in Leeuwarden op automobilist

In Leeuwarden heeft een politieagent te fiets vannacht geschoten op een automobilist die hem aanreed. De agent bleef ongedeerd, van zijn fiets is echter niks over, zo meldt de politie in de Friese hoofdstad.

Stopteken

Samen met een collega reageerde de diender op een melding in de binnenstad van Leeuwarden. Eenmaal daar kwam vanuit het niets een auto met hoge snelheid op hen afgereden. De automobilist reageerde niet op een stopteken en beukte de fiets van één van de twee agenten, die net op tijd wegdook en een schot loste.

Ook dat bracht de razende automobilist niet tot stoppen. Zijn voertuig werd niet veel later in de buurt van het plaats delict teruggevonden, zonder spoor van de bestuurder. De politie heeft onderzoek ingesteld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Fietsagent schiet in Leeuwarden op automobilist
Sluiten