Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 16 dec 2015 / 14:55 uur

Epische trouwfoto’s op ongekende hoogte

Fotograaf Jay Philbricken en zijn vrouw maken zoals veel andere fotografen trouwfoto’s, maar hun foto’s zijn wel heel bijzonder. Het duo maakt namelijk foto’s op ongekende hoogte in New Hampshire in Amerika, waarbij het kersverse echtpaar op honderden meters hoog wordt neergezet, op de rand van een afgrond gezet.

Voormalig berggids

Als voormalig berggids heeft Jay van trouwfotograaf een levensgevaarlijk beroep gemaakt. „Ik wil mensen niet alleen maar mooie trouwfoto’s geven, maar ik wil ook dat ze een geweldige ervaring eraan overhouden”, vertelt de fotograaf op zijn Facebook. Veel mensen denken dat decor van de foto’s niet echt is, daarom zorgt Jay’s vrouw Vicky ervoor dat er steeds meer foto’s achter de schermen worden gemaakt.

I just posted in our blog about our recent WMUR NH Chronicle segment,"Photography on the Edge". I've also posted a few "…

Gepostet von Philbrick Photography am Donnerstag, 29. Oktober 2015

For those who missed our segment on WMUR New Hampshire Chronicle this past Monday it is now online on their site http://m.wmur.com/new-hampshire-chronicle/monday-october-19th-photography-on-the-edge/35877598

Gepostet von Philbrick Photography am Mittwoch, 21. Oktober 2015

Jay was een professionele berggids en tijdens zijn fotoshoots op de kliffen werkt hij samen met een andere fotograaf Justin Macomber en een andere ervaren berggids Marc Chauvin. Zijn klanten zijn dus zeker in goede handen. Naast bergwanden, vinden Jay en zijn vrouw het ook fantastisch om diepe putten en steile sneeuwhellingen te verkennen. Op de website van de trouwfotograaf kun je alle prachtige kiekjes bekijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Epische trouwfoto’s op ongekende hoogte
Sluiten