Puck Roest
Puck Roest Good vibes 26 dec 2015 / 20:45 uur

Een handstand op een hoverboard is geen goed idee

De dame is deze video wilde geen saaie kerstkaart de deur uit doen om haar vrienden fijne feestdagen te wensen. Nee, in plaats daarvan besloot ze een onnozel filmpje via Twitter de wereld in te sturen. De ingrediënten; een hoverboard, een handstand en een kerstboom.

Hoewel het niet direct een goed plan lijkt om een handstand te doen op een bewegend voorwerp, lijkt de blondine vastberaden. Met volle concentratie zet ze haar beide handen op het apparaat waarna ze vervolgens natuurlijk kneiterhard op de kerstboom inrijdt.

Ach, ze heeft haar volgers in ieder geval aan het lachen gemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een handstand op een hoverboard is geen goed idee
Sluiten