Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 30 dec 2015 / 14:37 uur

Dove man ontroerd om nieuws van zwangere vrouw

De Amerikaanse Brittany LeBlanc Welch ontdekte kort geleden dat ze zwanger is. Normaal gesproken schreeuw je dit van de daken en komt je vriend of man er op die manier wel achter. Maar Brittany’s man David is doof en daarom moest ze een wat creatievere manier bedenken om hem diezelfde dag nog te verrassen met het nieuws.

Via cadeautjes die David één voor één uit moet pakken, probeert zijn vrouw hem stap voor stap duidelijk te maken dat ze in verwachting is. Brittany filmde de reactie van David en plaatste de video op YouTube met als titel: „Dit is hoe ik mijn man David vertelde dat hij vader wordt!"

Het laatste cadeautje bevat de twee zwangerschapstesten die uitwijzen dat het stel een kindje krijgt. Davids reactie is goud waard.

Lichtelijk geshockeerd

Als hij de testen uitpakt en de resultaten ziet, is de man in eerste instantie lichtelijk geshockeerd. „Ben je zwanger?", vraagt hij vervolgens in gebarentaal met zijn mond wijd open. Enkele seconden later stromen de tranen over Davids wangen. Hij zal zo te zien een fantastische vader worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dove man ontroerd om nieuws van zwangere vrouw
Sluiten