Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 18 dec 2015 / 10:03 uur

Domme bankovervaller snapt concept klapdeur niet

Je hebt domme bankovervallers en je hebt heel domme bankovervallers. Deze man uit de Amerikaanse staat Nebraska valt onder de laatste categorie. Hij stond flink voor paal toen hij superstoer een bank wilde beroven in Omaha.

Met een pistool op zak en zijn gedachten maar bij één ding: geld, vergeet de man (iets na 2 minuten in het filmpje) even hoe klapdeuren ook alweer werken. Zijn partner in crime moet hem komen redden en duwt het deurtje open.

Dit alles is vastgelegd door bewakingscamera’s in de bank. Het is een doodgewone klapdeur, maar de man snapt er helemaal niks van. De daders zijn nog voortvluchtig en er is niet bekend hoeveel geld ze buit hebben gemaakt. Er raakte niemand gewond.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Domme bankovervaller snapt concept klapdeur niet
Sluiten