J. Geerdink
J. Geerdink Good vibes 31 dec 2015 / 12:57 uur

Dit willen we niet terugzien in 2016

Traditioneel blikken veel nieuwssites aan het eind van het jaar terug op de voorgaande twaalf maanden. Wij hebben dat bij Metro de afgelopen dagen ook volop gedaan en besluiten dit jaar met een lijstje van zaken en personen die wat ons betreft achterblijven in 2015. Oftewel: hiermee willen we in 2016 niet langer lastiggevallen worden.

Bondscoach Danny Blind

Best een aardige man die Danny Blind, en als speler was hij op zich ook best een nuttige voetballer. Maar door hem zit een hele natie straks in juni en juli een beetje duimendraaiend op de bank omdat hij er, eerst als assistent van Guus Hiddink en later als bondscoach, niet in slaagde het Nederlands Elftal naar het EK in Frankrijk te loodsen.

Is dit wel de man die Oranje moet klaarstomen voor de vele malen pittiger WK-kwalificatie? Wat ons betreft niet. ‘Exit’ met de Zeeuw.

Sabia Engizek

We blijven een beetje in de sfeer van het Nederlands Elftal, ook van Sabia Engizek willen we niets horen of zien in 2016. De – inmiddels voormalige – voetbalvrouw sloeg eerst al Khalid Boulahrouz aan de haak en golddigde zich vervolgens het bed van Rafael van der Vaart in. De middenvelder, inmiddels actief bij Real Betis in het Spaanse Sevilla, zou haar ook met kind hebben geschopt. Aan die zwangerschap kwam, heel sneu natuurlijk, vroegtijdig een einde.

Het was in 2015 niet het enige ‘project’ van Sabia dat voortijdig eindigde. Met de grootse tv-show Mindmasters Live op SBS6, waarin Sabia optrad als jurylid, liep het ook niet goed af. De telepathieshow werd al na twee uitzendingen geschrapt door de campingzender.

Gordon

We zullen het niet ontkennen: toen Cornelis Heuckeroth eerder dit jaar bekendmaakte dat hij zou stoppen met optreden, klonk gejuich op de redactie van Metro. Later krabbelde de voormalige onderbroekenverkoper alweer terug en dat is toch een beetje het verhaal rond Gordon. Niet zelden maakte hij ons in het verleden blij met een dode mus en dat moet maar eens afgelopen zijn. Wij pleiten in 2016 voor een ‘Gordon Sanitaire’.

Onnodiglinksrijders

Wie wel eens over de A2 tussen Utrecht en Amsterdam rijdt, heeft vast al eens kennis met ze gemaakt: de onnodiglinksrijders. Van die paupers die de cruise control van hun Vinex-leasebak instellen op 100 km/u en vervolgens doodleuk op de middelste van vijf banen blijven rijden.

Bloedirritant, van die mensen met rechterbaanvrees. Niet alleen op de A2 trouwens, meer snelwegen worden geterroriseerd door deze figuren die hun rijbewijs onwaardig zijn. Melanie, doe er wat aan. Wij zijn er klaar mee!

Zwartepietendiscussie

https://www.youtube.com/watch?v=oL4GnRRfkWk

De vorst was begin dit jaar nog niet eens uit de lucht of de zwartepietendiscussie barstte alweer los. Na jaren van discussie is er nog steeds geen eensluidende oplossing, we vrezen dat het gezeur over enkele weken wel alweer zal beginnen. Wij zijn er wel een beetje klaar mee, zo moeilijk is die oplossing toch niet?

Serious Request

Er kwamen dit jaar al flink wat scheurtjes in Serious Request, de goededoelenactie van 3FM heeft zijn langste tijd duidelijk gehad. Laten we eerlijk zijn: het doel is natuurlijk allang niet meer om geld in te zamelen voor een (buitenlands) project van het Rode Kruis.

View this post on Instagram

#3fmseriousrequest #Bulletmodels #Proud #loisdelinyahk #girls #fears #Eyes#Shoot #model #art #amazing #capturing #charity #girl# @loisdelinyahk @bulletmodelsnl

A post shared by Esmeralda kruiswegt (@esmeralda_kruiswegt) on

Nee, Serious Request is toch vooral een marketinginstrument voor de publieke popzender. Dit jaar moest het allemaal soberder en dat heeft 3FM geweten ook. Er kwam ‘slechts’ 7,5 miljoen euro binnen, bijna vijf miljoen minder dan vorig jaar. Waar dat geld ook alweer naartoe gaat? Euhm, geen idee. Iets met een Amsterdams fotomodel ofzo.

View this post on Instagram

#american #beauty #BlackAndWhite #Avantmodels#Loisdelinyahkruiswegt #WELOVEYOURGENES #WLYG #strongface #shooting #stunning #fotoshoot #photography #photoshoot #portrait ##IMGmodels #stunning #editorial #IMGmodels #future #strongface #

A post shared by Esmeralda kruiswegt (@esmeralda_kruiswegt) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit willen we niet terugzien in 2016
Sluiten