Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 17 dec 2015 / 09:15 uur

Comedian slaat terug naar critici met deze foto

Zat jij vroeger wel eens met je ouders in bad? Of sta je tegenwoordig met je eigen kinderen onder de douche? De Deense comedian Torben Chris maakte hier een show over. Na afloop kreeg hij een hoop kritiek: hij werd bestempeld als pedofiel. De man besloot op een geniale manier terug te slaan.

Chris plaatste een foto van hem en zijn dochtertje in bad op Facebook. „Een vader vertelde mij dat hij werd beschuldigd van pedofilie omdat hij met zijn 2-jarige dochtertje in bad ging", schrijft de comedian bij het Facebookbericht. Dat zette hem aan het denken over de houding die Denen hebben tegenover naaktheid.

‘Het is normaal’

De comedian vindt het niet meer dan normaal dat ouders en kinderen elkaar naakt zien. „Er is niks mis mee als een vader zijn dochter wast als ze een kind is. Het is zelfs vies als niemand het doet en oneerlijk als de moeder het altijd moet doen", gaat Chris verder.

„Als we elkaar niet naakt zouden moeten zien, waren we wel met kleren aan geboren. Naaktheid is niet vies, maar natuurlijk. Een vader die met zijn dochtertje in bad gaat is niet vies, het is leuk!" Met het bericht hoopt hij critici de mond te snoeren.

https://www.facebook.com/torbenchris.komiker/posts/921975541211675:0

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Comedian slaat terug naar critici met deze foto
Sluiten