Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 7 dec 2015 / 19:46 uur

Bud Weisser breekt in bij fabriek Budweiser

Een 19-jarige man met de naam Bud Weisser is afgelopen week gearresteerd in de fabriek van de bierbrouwerij Budweiser. De man had ingebroken in de brouwerij en weigerde het pand te verlaten.

Agressief

Volgens FoxNews wist de man ’s nachts in te breken in het pand van de bierfabriek in St. Louis. Daarna kwam hij een beveiliger tegen die hem verzocht te vertrekken. De man werd vrij agressief en dus moest de beveiliger de hulp van de politie inroepen. Toen de agenten arriveerden, werd de man herhaaldelijk gevraagd te vertrekken, maar dit accepteerde hij niet. Bud Weisser werd hierop in de boeien geslagen en naar het politiebureau overgebracht.

Toeval

Het is niet de eerste keer dat de jongen wordt betrapt op inbreken. In 2014 kwam hij al eerder in aanraking met de politie toen hij ’s nachts een kantoorpand was binnengeslopen. Waarom Bud Weisser ’s nachts de Budweiser-fabriek bezocht, is niet bekend. Het feit dat de naam van het biermerk dezelfde is als die van de jongen, berust waarschijnlijk op toeval.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bud Weisser breekt in bij fabriek Budweiser
Sluiten