Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 9 dec 2015 / 22:00 uur

Brood beleggen zal hiermee nooit meer hetzelfde zijn

Je lunchpakket zal nooit meer hetzelfde zijn… Want je kunt nu chocolade in plakken kopen voor op je boterham, zoals je bijvoorbeeld ook plakken kaas in de supermarkt kunt kopen. Maar dan beter, want ze zijn immers van chocolade.

Uiteraard zijn uitgevonden door een Japans bedrijf, aangezien dat land een aantal lichtjaren voorloopt op de rest van de wereld als het gaat om geniale uitvindingen. Maar de plakken chocolade zijn het werk van chocolatier Bourbon en je kunt ze online bestellen. In één pakket zitten zestig plakken, een kleiner pakket bestaat niet.

Plakken van 2 millimeter dik

Het fenomeen werd bekend onder twitteraars, doordat een Japanse man twitterde over het feit dat hij een pakket besteld had en dat iedereen dit moest doen. Of zoals de website vertelt waarop ze verkocht worden: ‘Volle, diepe chocolade smelt in je mond. Verkrijgbaar in plakken van een dikte van 2 millimeter’.

En je kunt er alles mee doen wat je wilt! Doe de chocolade op je pannenkoek, smelt het over je banaan, stop het tussen een wrap, of eet het op je boterham. Helaas zijn ze nu wel uitverkocht, maar als de plakken weer op voorraad zijn, kun je een pakket van zestig plakken voor zo’n 24 euro bestellen. Succes!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Brood beleggen zal hiermee nooit meer hetzelfde zijn
Sluiten