Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 10 dec 2015 / 13:45 uur

Brit maakt routebeschrijving voor Kerstman met drone

Het zoontje van de Britse Jonathan Silman was zo bezorgd dat de kerstman hun huis niet zou kunnen vinden, dat er maar één ding opzat: een navigatiefilmpje maken voor vadertje Kerst, met behulp van een rendier-drone.

De 8-jarige Hamza zat er echt mee: hun huis staat in dichtbevolkte Londense wijk East Village, en omdat het nieuwbouw betreft heeft het ook geen schoorsteen. Hoe kon de Kerstman dan ooit hun huis vinden om de cadeautjes bezorgen?

Zorgen

Jonathan deed er alles aan om zijn zoon gerust te stellen. ,,Hamza gelooft dat de Kerstman een schoorsteen nodig heeft om bij het huis te komen, dus hij maakte zich zorgen’’, vertelt Jonathan aan The Mirror. ,,Ik had zelfs een bordje met ‘Stop hier Kerstman’ in de tuin gezet, maar niets hielp.”

Rendier

En dus bedacht de betrokken vader een list. Met een speciale kerstdrone filmde hij de hele route die de Kerstman af moest leggen naar hun huis. Hij had zelfs een rendierknuffel op de drone gezet om de routebeschrijving nog realistischer te maken.

Filmpje

Het filmpje heeft hij vervolgens naar de Kerstman ‘gestuurd’, zodat de kleine Hamza zeker kan zijn van zijn cadeautjes dit jaar. Het is natuurlijk nog even afwachten of de Kerstman om kan gaan met navigatie, maar aan deze coole vader heeft het in ieder geval niet gelegen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Brit maakt routebeschrijving voor Kerstman met drone
Sluiten