Remco Visser
Remco Visser Good vibes 28 dec 2015 / 11:48 uur

Boze klant trekt pistool om kapotte penispomp

Door een kapotte penispomp is een medewerker van een seksshop in Minnesota deze week bijna zelf volgepompt. Met lood, welteverstaan. De klant was blijkbaar niet tevreden met het speeltje en trok een vuurwapen om zijn klachten kracht bij te zetten, zo meldt nieuwszender KMSP.

De klagende klant wilde het kapotte apparaat ruilen, maar kreeg van de medewerker van de Viva Video in St. Paul te horen dat het product niet op de juiste manier was gebruikt. Daarop trok de man een pistool.

Het dreigement had niet het gewenste effect. De man kreeg geen nieuwe penispomp van de medewerker en vluchtte, al kondigde hij wel aan terug te komen. De politie heeft het heethoofd nog niet geïdentificeerd. Hij is nog op vrije voeten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Boze klant trekt pistool om kapotte penispomp
Sluiten