Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 17 dec 2015 / 08:31 uur

Bloedmooi Zweeds meisje ontmoet Ierse dubbelganger

Je lookalike vinden is dankzij internet tegenwoordig een stuk makkelijker. Toen de bloedmooie Zweedse Sara zich registreerde op de website Twin Strangers, had ze echter niet verwacht dat ze iemand zou vinden die zo erg op haar zou lijken.

Sara vond haar dubbelganger in de Ierse studente Shannon. „Mijn vrienden dachten dat ik het was op de foto’s van Shannon”, zegt Sara tegen Mashable over het moment dat ze haar dubbelganger ontdekte. Shannon, die al vergeten was dat ze zich op de website had geregistreerd, was bijzonder verrast toen ze plots een e-mail van Sara in haar mailbox vond.

Ontmoeting

De twee besloten elkaar te ontmoeten. Sara reisde naar Dublin: de ontmoeting tussen de mooie blondines is te zien in een filmpje.

„Ik gaf haar een knuffel, we keken elkaar aan en zeiden: ’Oh mijn god, dit is zo raar’", vertelt Shannon, die behoorlijk zenuwachtig was voor de ontmoeting. „Onze neuzen, ogen, oren, lippen, gelaatsuitdrukkingen, pruillip en lach, alles is hetzelfde, het is gewoon raar." De meisjes maakten van de gelegenheid gebruik om samen een avondje te gaan stappen.

Bekijk de beelden van de ontmoeting hier:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bloedmooi Zweeds meisje ontmoet Ierse dubbelganger
Sluiten