Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Good vibes 28 dec 2015 / 09:32 uur

Bizarre beelden van tornado in Texas

Overstromingen in Engeland, bosbranden in Californië en de zuidelijke staten van Amerika worden geteisterd door tornado’s. Zaterdagavond trok er een vernietigende tornado over Texas. Niet alleen was de tornado enorm, hij zag er ook nog eens bizar uit.

Scott Peake en Isaac Pato reden door Rowlett in Texas tijdens de tornado. Met hun telefoon schoten ze beelden van de enorme tornado. Omdat het donker is, lijk je niks te zien. Tot de tornado oplicht door bliksemschichten.

De tornado is volgens getuigen op sommige momenten een halve mijl breed. Zo af en toe wordt hij opgelicht door bliksem of elektriciteitspalen. Zondag heeft het Nationale Weerbureau geconstateerd dat de tornado op sommige momenten met 200 mijl per uur door het land trok.

Helaas is de tornado niet alleen mooi. Op dit moment zijn er in ieder geval elf doden gevallen door het noodweer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bizarre beelden van tornado in Texas
Sluiten