Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 6 dec 2015 / 08:15 uur

Bericht van ‘vreemdganger’ krijgt 100.000 likes

,,Ik durf het haast niet toe te geven, maar ik denk dat ik vandaag mijn vrouw heb bedrogen”. Zo begint het Facebookbericht dat de Amerikaanse Jason Hewlett plaatste. En geloof het of niet, hij kreeg er meer dan honderdduizend likes voor!

Het verhaal zit namelijk iets anders dan je zou verwachten. Het begon allemaal toen Jason in de rij van de supermarkt stond. ,,Ik had wat supermannelijke dingen gekocht", schrijft Jason. ,,Je weet wel, een nagelknippertje, pincet, een badspons". Maar ineens werd zijn aandacht getrokken door iets dat veel spannender was dan een nagelknippertje.

Eigen vrouw

,,Er stond een vrouw voor me in de rij, die m’n hart deed stilstaan”, herinnert Jason zich. Hij bekeek de dame ongegeneerd van top tot teen en dacht nog aan de gelukkige man die met haar mocht zijn, toen hij het ineens zag: het bleek zijn eigen vrouw Tami te zijn!

Smsjes

Jason probeerde de aandacht van zijn vrouw nog te trekken met smsjes als ,,hey lekker ding”, maar tevergeefs. en dus besloot hij maar in stilte toe te kijken, en natuurlijk een foto van zijn vriendin te maken – alsof obsessief kijken nog niet creepy genoeg was.

Spanning

Wat Jason overviel, is dat hij die spanning van het kijken naar iemand anders ook nog steeds bij zijn eigen vrouw kon voelen. ,,Ik weet dat ze mooi is, maar vandaag voelde ik me vereerd haar man te zijn. Ik kreeg zelfs weer dat oude gevoel van ‘die is te hoog gegrepen’, terwijl ik haar al heb veroverd!”. Jason besloot Tami niet aan te tikken maar haar weg te laten lopen, om het gevoel compleet te maken.

Tip

Vervolgens zette hij het hele verhaal natuurlijk wel op Facebook om zíjn vrouw op hilarische wijze de liefde te verklaren.Inmiddels is het bericht al bijna 80.000 keer gedeeld, en het gaat het hele internet over. Vooral de vrouwelijke volgers reageren ontroerd op het bericht, en de mannelijke lezers? Die hebben er weer een originele manier bij om hun wederhelft de liefde te verklaren!

Kind of embarrassed to admit this, but I think I sort of cheated on my wife today. To explain what I mean, I was at…

Gepostet von Jason Hewlett am Dienstag, 1. Dezember 2015

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bericht van ‘vreemdganger’ krijgt 100.000 likes
Sluiten