Metro
Metro Good vibes 9 dec 2015 / 19:31 uur

Bejaarde snuift cocaïne tijdens verkeerscontrole

Er zijn veel momenten waarop een snuifje cocaïne nemen mogelijk een goed idee lijkt. Maar tijdens een verkeerscontrole is er niet één van. Een Amerikaanse politieagent was compleet verbijsterd toen een chauffeur die hij aan de kant had gezet in zijn bijzijn een snuifje cocaïne nam.

"Dit meen je niet", hoor je de diender zeggen op de camerabeelden van het incident in Seattle. De 73-jarige bestuurder werd aangehouden omdat hij zijn koplampen niet aanhad. Terwijl de agent de papieren van de man bekijkt, neemt de bejaarde automobiliste rustig een snuifje uit zijn medicijnpotje.

Vitamientjes

Als de agent vraagt wat hij in zijn hand heeft, zegt hij doodleuk; "Niets." Hij probeert vervolgens vol te houden dat hij alleen wat vitamientjes neemt. De agent vindt het onbegrijpelijk. "Waarom zou je dat doen bij een verkeerscontrole als er een agent achter je staat?! Ik zou je alleen een waarschuwing hebben gegeven."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bejaarde snuift cocaïne tijdens verkeerscontrole
Sluiten