J. Geerdink
J. Geerdink Good vibes 24 dec 2015 / 08:10 uur

Bejaarde flipt om ‘IS is groot’ tijdens seks

Een bejaarde uit de Amerikaanse staat Wisconsin flipte toen ze haar buurvrouw tijdens diens hoogtepunt ‘IS is groot’ hoorde schreeuwen en belde de politie.

Dat deed de vrouw overigens niet gelijk, ze beweert dat haar jonge buurvrouw het ’s nachts schreeuwde tijdens een potje bedgymnastiek, maar belde pas ’s ochtends rond 10 uur naar de plaatselijke politie van Brown Deer. Agenten kalmeerden de 82-jarige oldtimer en vroegen haar de volgende keer direct de politie te bellen wanneer ze het nogmaals zou horen.

Het incident krijgt veel media-aandacht wereldwijd. De politie van Brown Deer neemt het echter allemaal niet al te serieus, volgens de plaatselijke politiechef heeft de bejaarde inwoonster van het stadje de boodschap ‘see something, say something’ iets te ver doorgevoerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bejaarde flipt om ‘IS is groot’ tijdens seks
Sluiten