Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 14 dec 2015 / 13:30 uur

Alleenstaande vrouw maakt hilarische kerstkaarten

Zelfgemaakte kerstkaarten zijn natuurlijk best leuk, zeker als je een gezin hebt dat je in matching kleding kan hijsen en waarmee je zoetsappig de camera in kan kijken.

Als single kan je dat moeilijk doen – en zit je daar waarschijnlijk niet op te wachten. Een alleenstaande dame bedacht daar wat op: de single kerstkaarten.

Verbannen

Met vier getrouwde zussen heeft Bridget (heel toevallig dezelfde naam als die andere legendarische single) het zwaar, vooral tijdens kerst. Al haar zussen maakten kerstkaarten met foto’s van hun eigen gezin, en omdat Bridget’s ouders een familiefoto met één dochter ook zo raar vonden, werd ze ook van die kerstkaart verbannen.

Kalkoen

En dus zat er niks anders op dan haar eigen kerstkaarten te maken. Inmiddels maakt ze elk jaar de meest hilarische en übersingle kerstkaarten, waarop ze wordt vergezeld door drank en eten – en, dit jaar, een kalkoen. De kaarten zijn op Imgur gezet door een van de zussen van Bridget onder de naam ‘My single sister’s very single christmas cards’, en zijn al miljoenen keren bekeken. Dus mocht je single zijn en nog kerstkaarten willen maken: misschien geven Bridget’s kaarten je inspiratie!

My single sister’s very single Christmas cards

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Alleenstaande vrouw maakt hilarische kerstkaarten
Sluiten