Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 27 dec 2015 / 09:35 uur

30 jaar oud Star Wars-cadeautje gevonden in lade

Een hilarisch bericht van een reddit-gebruiker die op de site vertelt dat zijn moeder 30 jaar geleden een Star Wars figuurtje, die hij zo wanhopig wilde, voor hem kocht, maar vergat om het aan hem te geven. Het cadeautje werd tijdens Kerstmis ontdekt in een lade.

Het gaat om een actiefiguurtje van Luke Skywalker, één van de personages uit de filmserie. Vroeger kostte zo’n ding rond de twee euro, maar vandaag de dag is het figuurtje honderden euro’s waard. De verpakking zat er nog omheen en de prijs er nog op geplakt.

View post on imgur.com

Star Wars-nerd

„Mijn moeder kocht dit in de jaren 80 voor me en vergat het ergens achterin een lade. Vandaag gaf ze het aan me als een kerstcadeau! Ik ben verbaasd en zal dit altijd onthouden!”, schreef de reddit-gebruiker. Ook vertelde hij aan de Daily Dot dat zijn moeder het in ’82 of ’83 gekocht heeft en het aan hem wilde geven omdat hij een beetje een Star Wars-nerdje was.

Wat niet weet, wat niet deert. De man bleef ook zonder het cadeautje groot fan van de filmserie. Gelukkig was de moeder wel op tijd met het cadeau voordat de nieuwste film uitkwam: The Force Awakens. De reddit-gebruiker heeft nu een waarde van 500 euro voor het figuurtje geschat, maar is niet van plan om het te verkopen. Het blijft tenslotte een cadeautje van zijn moeder!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
30 jaar oud Star Wars-cadeautje gevonden in lade
Sluiten