Astrid Ottens
Astrid Ottens Good vibes 22 nov 2015 / 18:23 uur

Vrouw doneert nier na Tinderdate

Wie een date heeft via Tinder, weet van tevoren niet waar het schip zal stranden. Spannend, ook voor de Amerikaanse Jen Thomas. Haar date eindigde op een wel heel bijzondere manier: ze besloot haar nier af te staan, zo schrijft Metro.

Jen kletste erop los met haar date Rich toen het gesprek plots ging over Erika, een goede vriendin van Rich. Zij heeft een ernstige nierafwijking en wacht op een nieuwe nier. Rich heeft al veel gedaan om geld op te halen voor de operatie, maar er had nog geen transplantatie plaatsgevonden. Toen Jen onder de indruk bleek te zijn van zijn verhaal, bracht Richie haar in contact met Erika.

De vrouwen bleken dezelfde bloedgroep te hebben en dat resulteerde in een prachtig gebaar: Jen besloot haar nier te doneren aan Erika. Waar een Tinderdate al niet toe kan leiden. Tussen Rich en Jen is het niks geworden, maar Erika heeft inmiddels een nieuwe nier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Vrouw doneert nier na Tinderdate
Sluiten