Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 13 nov 2015 / 13:50 uur

Vrouw beledigt serveerster na ‘flirten’ met man

In Ohio beleefde een serveerster een vreemde avond. Ze serveerde de hele avond een pasgetrouwd stel, maar bedankt met een fooi werd ze niet. In tegendeel.

Jessica Morris keek vreemd op toen ze zag wat haar gasten op de rekening hadden geschreven. „Hij is mijn man, zoek er zelf een!’’, viel er te lezen. Iemand zat klaarblijkelijk niet te wachten op de charmes van de serveerster.

Klotewijf

Het pasgetrouwde stel vierde samen met een ander stel hun huwelijk met een etentje. Toen serveerster Jessica zich voorstelde, vroeg de man of hij haar ook ‘Jess’ mocht noemen. Daar had ze een scherp antwoord op. „Ik moest lachen en zei: ‘Je mag mij noemen hoe je wil. Ik reageer zelfs op klotewijf.’ Daarop moest haar man hard lachen en hij zei dat hij me de hele avond zo zou noemen’’, aldus Jessica volgens HLN.

De vrouw van de man kon het grapje niet zo waarderen en liet de vervelende boodschap voor Jessica achter op de rekening. Opvallend, want de man van serveerster Jessica werkt als kok in hetzelfde restaurant. Daarom besloot ze een brief gericht aan de boze vrouw op Facebook te zetten.

De brief werd duizenden keren gedeeld, maar is inmiddels verwijderd. Jessica liet geen spaan heel van de boze echtgenote.

De brief:

Zo, lieve Jenny, Ik wil dat je graag weet dat de man die ook in het restaurant werkte, en met wie ik veel praatte en die ons in de gaten hield, dat dat MIJN MAN is. Die heb ik zelf gevonden en ziet er beter uit dan de jouwe. Ook wil ik dat je weet dat MIJN MAN mij trakteerde op een cruise in plaats van een etentje in een restaurant.

MIJN MAN zou mij nooit zo onzeker laten voelen dat ik een onaardig briefje achterlaat voor een serveerster. Dus Jenny, hier een levensles van mij: je onzekerheid als vrouw is hartverscheurend. Wees trots op jezelf en je relatie met JOUW man en weet dat je niemand neer hoeft te halen om jezelf beter te voelen. Zeker een serveerster die moet leven van haar fooi en die die nodig heeft om rekeningen te kunnen betalen.

Jenny, ik hoop dat je van de pen houdt waarmee je hebt geschreven, dat is mijn cadeau aan jou. Van de ene pasgetrouwde aan de ander.

P.S – Mijn man zegt dat je de volgende keer aan zijn kant van het restaurant mag zitten. Dan hoef je niet bang te zijn dat je man flirt met een serveerster. Misschien dat je zijn trouwring beter kunt zien dan de mijne.

Groet, Jessica, de vrouw die je hebt beledigd door haar zo laag in te schatten dat ze met andermans man zou flirten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw beledigt serveerster na ‘flirten’ met man
Sluiten