Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Good vibes 23 nov 2015 / 20:49 uur

VIDEO: rat steelt smartphone en neemt selfie

In New York heeft een rat de aandacht opgeëist door een smartphone te stelen en een selfie te maken. De rat ontfutselde de telefeoon van iemand die lag te slapen op een metrostation in New York. Een ooggetuige maakte een filmpje en plaatste dat op YouTube.

De man, Don Richards genaamd, stond in blinde paniek op, waardoor de rat en de telefoon op de grond vielen. Terwijl hij zijn smartphone controleerde op beschadigingen, ontdekte hij dat de rat in die korte tijd een selfie had gemaakt. Richards werd door het geluid van de flits wakker, zo vertelde hij tegen NY Daily News.

https://www.youtube.com/watch?v=cbLROhwi4nY

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
VIDEO: rat steelt smartphone en neemt selfie
Sluiten