Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Good vibes 24 nov 2015 / 12:10 uur

Stemacteur Hey Arnold! uitgegroeid tot hete hunk

Ooit was hij een schattige schooljongen met een hoge stem die de stem insprak van Arnold uit Hey Arnold!, een tekenfilm die vroeger werd uitgezonden op Ketnet en de VPRO en later op Nickelodeon. We hebben het over Toran Caudell, de 33-jarige stemacteur die is uitgegroeid tot hete hipsterhunk.

Hillwood

Hey Arnold! was een tekenfilmserie dat zich afspeelde in de fictieve Amerikaanse stad Hillwood. Arnold, een jongen met een hoofd in de vorm van een rugbybal, was de hoofdpersoon. Een wees, dat werd opgevoed door zijn chagrijnige opa en oma en hij beleefde buitenshuis allerlei avonturen. De tekenfilmserie werd van 1996 tot 2004 gemaakt.

Maar we hebben het nu niet over het hoofd in de vorm van een rugbybal, maar over een hoofd met een baard dat vrouwen van hun stoel doet glijden. Caudell sprak de stem van Arnold in van 1996 tot en met 2001. Daarna had hij nog wat kleine rolletjes in onbekende films en maakte hij muziek. Inmiddels lijkt hij vooral bezig te zijn met het vetten van zijn baard en het updaten van zijn Instagramaccount. Waar natuurlijk niets mis mee is.

https://www.instagram.com/p/-cyNUUiIwO/

https://www.instagram.com/p/83wz3iCI24/

https://www.instagram.com/p/8JGbx8CI9p/

Zo klonk hij dus

https://www.youtube.com/watch?v=XbbONdeiBTE

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Stemacteur Hey Arnold! uitgegroeid tot hete hunk
Sluiten