Remco Visser
Remco Visser Good vibes 12 nov 2015

Star Wars-peuter overgestapt naar de Dark Side

Dat het tweejarige kind van Jonathan H. Liu enorme Star Wars-fan is, zal niet iedereen meteen zien aan de schattige peuter. Tot het moment komt dat de dreumes naar bed moet en het daar absoluut niet mee eens is; dan blijkt namelijk dat ze behoorlijk van de Dark Side is.

"We hebben een tijd terug Star Wars gekeken met de andere kinderen, maar mijn jongste heeft voor ze naar bed ging toch wat scenes opgepikt", aldus Liu. "Vooral de stukken met Darth Vader vond ze fantastisch, zo merkten we later toen we haar naar bed brachten.

Het kind neuriet zich sindsdien namelijk in slaap met de zogenaamde Imperial March, het duistere muziekstuk van de badguys in de filmserie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Star Wars-peuter overgestapt naar de Dark Side
Sluiten