Jeremy Burtman
Jeremy Burtman Good vibes 23 nov 2015 / 10:55 uur

Speler ziet rood maar bedankt scheids met handje

Nadat een speler een rode kaart krijgt, volgt daarna meestal een flink aantal protesten van hem en zijn ploeggenoten. Sampdoria-verdediger Ervin Zukanovic gedroeg zich na het zien van een rood prent echter op een heel andere manier.

In de met 1-0 verloren wedstrijd tegen Udinese kreeg de Bosnier vlak voor tijd een directe rode kaart. Nadat hij even met de leidsman in discussie ging, leek de speler het te accepteren en schudde hij de scheidsrechter een hand.

Sarcastisch?

Het handje kan ook als sarcastisch worden geïnterpreteerd, maar het oogde in ieder geval erg sportief.

https://www.youtube.com/watch?v=_zLfTp9EPT8

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Speler ziet rood maar bedankt scheids met handje
Sluiten