Remco Visser
Remco Visser Good vibes 26 nov 2015 / 09:10 uur

Schorpioen bivakkeert maandenlang in slaapkamer

Een Duitse vrouw kreeg deze week een enorm enge verrassing. In haar slaapkamer kroop namelijk al een paar maanden een schorpioen rond, zo meldt de politie van de plaats Herford.

De vrouw ontdekte het beestje deze week pas, toen de schorpioen over de muur liep. In eerste instantie dacht de dame te maken te hebben met een spin, tot ze de scharen en de kenmerkende stekel ontdekte. Het diertje reisde mogelijk met haar mee na een reis in het Middellandse Zee-gebied.

De moedige vrouw wist de schorpioen na de ontdekking te vangen onder een glas, waarna een expert het beestje kwam ophalen. De Duitse zou overigens niet in gevaar zijn geweest. "Een steek van dit exemplaar is vergelijkbaar met die van een wesp", aldus de expert.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Schorpioen bivakkeert maandenlang in slaapkamer
Sluiten