Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 18 nov 2015 / 18:34 uur

Parachutist springt met hele inboedel uit vliegtuig

Skydiven is al een behoorlijke onderneming, maar waaghals Jeff Provenzano besluit er nog een schepje bovenop te doen. De professionele parachutist sprong namelijk uit een vliegtuig met zijn hele woonkamer, terwijl hij zelf lekker zat te relaxen op de bank.

De man sprong van 3000 meter naar beneden terwijl hij vastzat aan de bank. Terwijl Jeff waarschijnlijk heel wat adrenaline voelde tijdens de sprong, moest het lijken alsof hij heel rustig op de bank spelletjes zat te spelen. Uiteindelijk rukte Jeff zijn parachute los en wist hij veilig op de grond te landen. De hele huiskamer stortte natuurlijk wel in elkaar, eenmaal op de grond. Behalve één voorwerp: de televisie.

De actie van Jeff werd bedacht door Nvidia, een merk dat zich vooral bezighoudt met gametechnologie. Met de actie wil het merk aandacht vragen voor hun nieuwe gametelevisie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Parachutist springt met hele inboedel uit vliegtuig
Sluiten