Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 17 nov 2015 / 17:50 uur

Oorlogsveteraan en Chihuahua blijken perfecte match

Toen de 90-jarige veteraan Allen het dierenasiel binnenstapte, op zoek naar nieuw gezelschap, besloot Nicole Hernandez de man te koppelen aan de super schattige Chihuahua CoCo. Het bleek een schot in de roos.
,,Ze hadden direct een band’’, aldus Hernandez, medewerkster van het dierenasiel in het Amerikaanse Dallas tegenover Huffington Post. ,,Zij kon haar ogen niet van de man afhouden, de veteraan kon niet stoppen met lachen.’’

Allen werkte in de Tweede Wereldoorlog op een vliegdekschip in de Stille Oceaan. De man zocht nieuw gezelschap. Hij voelde zich eenzaam nadat zijn hond niet lang geleden overleed. Nu heeft hij Coco gevonden.

Geen tijd

Dat Coco blij is met haar nieuwe baas is duidelijk. Het hondje is drie jaar oud en werd door de vorige eigenaar naar het asiel gebracht. Men had geen tijd meer om voor de Chihuahua te zorgen.
Coco was bang en paniekerig in het dierenasiel. Tot Allen kwam. Bij de veteraan voelde Coco zich meteen op haar gemak. ‘’Het was liefde op het eerste gezicht’’, besluit een tevreden Nicole.

We wanted to get this posted yesterday for Veterans Day, but ran out of time. Nonetheless, it is an awesome story we…

Gepostet von Dallas Animal Services and Adoption Center am Donnerstag, 12. November 2015

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oorlogsveteraan en Chihuahua blijken perfecte match
Sluiten