Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Good vibes 3 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Nóg een dubbelganger van de bebaarde dubbelgangers

Dubbelganger-inception. Herinner je nog die twee dubbelgangers met roodharige baard die elkaar opeens ontmoetten in het vliegtuig? Deze mannen hebben blijkbaar nog een dubbelganger. Een man postte een foto van de dubbelganger op Reddit, met de tekst ,,ergens loopt een held met een roodharige baard die heel sterk sperma heeft.”

Neil Douglas, zoals de ‘eerste dubbelganger’ heet, vloog met RyanAir van Londen aar de Ierse stad Galway. Een routinevlucht voor de 32-jarige trouwfotograaf uit het Schotse Glasgow, totdat hij tot zijn grote verbazing ‘zichzelf’ zag zitten op de stoel naast hem. Douglas nam direct een selfie, die hij nog voor het vliegtuig vertrok op Twitter zette. Niet zo lang na de landing ging de foto viral. Zijn dubbelganger bleek de 35-jarige Robert Stirling te zijn, een ambtenaar uit Londen.

Lees ook: Bebaarde man zit naast dubbelganger in vliegtuig

Deze twee mannen hebben dus nog een derde dubbelganger, maar hoe hij heet en waar hij woont is onduidelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Nóg een dubbelganger van de bebaarde dubbelgangers
Sluiten