Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 30 nov 2015 / 08:40 uur

Neergeschoten jongen (7) schrijft brief aan kerstman

De politie in het Britse Greater Manchester hebben een hartverscheurende brief van een klein jongetje gedeeld. De jongen werd enkele weken geleden in zijn huis neergeschoten door overvallers. In zijn brief naar de kerstman uit hij zijn wens: de dieven moeten opgespoord worden.

Operaties

Christian Hickey en zijn moeder Jayne kregen de schrik van hun leven toen ze nietsvermoedend de deur openden nadat er werd aangebeld. Aan de deur werden moeder en zoon zomaar neergeschoten door twee mannen. Beide moesten naar het ziekenhuis voor operaties aan hun verwondingen. Op dit moment maken Christian en Jayna het goed. Toch blijft de angst voor de gebeurtenis een grote factor in hun leven, vooral voor de 7-jarige jongen, zo schrijft Mashable.

Wensen

In een brief naar ‘de kerstman’ heeft Christian nu zijn wensen voor de feestdagen opgeschreven. Net zoals elke jongen van zijn leeftijd wil hij graag computerspellen en een bestuurbare helikopter. Maar de meest bijzondere wens van Christian staat met stip op nummer één: „de politie helpen om de mensen te vangen die mij pijn hebben gedaan.”

A seven-year-old boy who was shot in the leg in Salford has written a letter to Santa asking him to help find the people…

Gepostet von Greater Manchester Police am Donnerstag, 26. November 2015

Hartverscheurend

Hoofdinspecteur Russ Jackson van het politiekorps in Greater Manchester, laat weten de brief hartverscheurend te vinden. „Wat Christian is overkomen zal hem voor de rest van zijn leven bijblijven. Wat wij kunnen doen om hem hierbij te helpen is zorgen dat we de daders vinden. Hier gaan we alles aan doen”, zo laat de man weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Neergeschoten jongen (7) schrijft brief aan kerstman
Sluiten