Daisy Heyer
Daisy Heyer | LinkedIn Good vibes 25 nov 2015 / 14:08 uur

Moslim excuseert zich voor aanslagen Parijs

‘De minderheid kan doen wat ze doen, omdat de meerderheid het gedoogt’, zegt PVV-leider Geert Wilders over moslims, naar aanleiding van de aanslagen in Parijs. Presentator Sahil Amar Aïsa van 101.TV ging daarom maar de straat op om zich te verontschuldigen voor de aanslagen in Parijs.

De aanslagen in Parijs leveren een hoop verdrietige, maar ook een aantal mooie filmpjes op. Zo ook het filmpje voor 101.TV van presentator Sahil Amar Aïssa (23), die de straat op gaat om zich te verontschuldigen voor de aanslagen in Parijs. Hij doet dit naar aanleiding van een uitspraak van Geert Wilders, die vindt dat moslims te weinig laten zien dat de aanslagen in Parijs niets met de Islam te maken hebben. ‘De minderheid kan doen wat ze doen, omdat de meerderheid het gedoogt’, zegt de politicus tijdens het debat over terreurdreiging in Nederland.

Sahil neemt de proef op de som en besluit te doen wat Wilders van hem als moslim verwacht. Het resultaat: een hartverwarmend filmpje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Moslim excuseert zich voor aanslagen Parijs
Sluiten