Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 21 nov 2015 / 20:02 uur

McDonalds viert verrassingsfeestje voor eenzame eter

De 93-jarige Harry Scott komt minstens zes keer per week naar de McDonald’s in zijn woonplaats Workington. Na het overlijden van zijn vrouw begon de man wat te vereenzamen maar in de McDonald’s werd hij altijd met open armen ontvangen. Om de man eens flink in het zonnetje te zetten besloten de werknemers van de fastfoodketen de man dan ook een verrassingsfeestje te geven.

Happy Meal

Dus werden er op de 93e verjaardag van de man overal ballonnen en vlaggetjes opgehangen, zo schrijft Metro UK. Toen de oude baas het restaurant binnen kwam lopen werd er door alle gasten en medewerkers uitbundig gezonden. Als cadeau kreeg de man een fles goede whiskey en zijn favoriete gerecht op het menu: de Happy Meal. En niet alleen op zijn verjaardag, voor de rest van zijn leven mag Harry gratis Happy Meals eten bij de plaatselijke Mac.

Kinderen

Harry zelf zegt zeer geraakt te zijn door het gebaar van zijn nieuwe vrienden. „Toen ik binnenkwam en alle versieringen zag hangen, moest ik toch even mijn ogen droog vegen”, zo vertelt de geraakte senior. „Het is een geweldige plek om te komen. Alle mensen die ik hier ontmoet heb zie ik toch een beetje als mijn kinderen. Vooral omdat ik er zelf geen heb. Het is een fijn gezelschap.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
McDonalds viert verrassingsfeestje voor eenzame eter
Sluiten