Remco Visser
Remco Visser Good vibes 12 nov 2015 / 09:00 uur

Man ontevreden over nieuwe jeep; rapt merk kapot

Wat als je met je zuurverdiende centjes een splinternieuwe wagen koopt en het blijkt een kat in de zak? Dan kun je natuurlijk in een hoekje gaan zitten kniezen, maar je kunt ook de koe bij de hoorns vatten en wraak nemen. Dat deed de Amerikaanse Teg Sethi.

Sethi kocht een tijd terug een gloednieuwe Jeep Cherokee, maar dat was een verkeerde keuze. In het nummer legt hij uit dat het ding in het eerste jaar maar liefst vijf keer terug naar de garage moest, voordat de auto helemaal de geest gaf. Over de service van Chrysler was de amateur-rapper ook absoluut niet tevreden; hij kreeg namelijk geen dubbeltje van het aankoopbedrag terug.

Met een paar creatieve vrienden besloot Sethi dan ook zijn gram op een andere manier te halen. En met succes: de klaag-rap is viraal aan het gaan. Bovendien loont het misschien de moeite om zijn YouTube-account nog wat langer in de gaten te houden; Sethi is namelijk van plan de auto-miskoop binnenkort helemaal te slopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man ontevreden over nieuwe jeep; rapt merk kapot
Sluiten