Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 18 nov 2015 / 17:17 uur

Kleine puppy met twee pootjes krijgt rolstoeltje

Een kleine puppy met de naam Tumbles heeft met dank aan een 3D-printer een heel nieuw leven. De pup is namelijk geboren met twee poten en kon hierdoor niet goed lopen. Dat is nu allemaal verleden tijd,

Tumbles heeft namelijk een kleine rolstoel gekregen die ervoor zorgt dat het hondje weer vrij kan lopen. Op een video van Friends of the Shelter Dogs, de opvang waarin Tumbles woont, is te zien hoe de puppy voor het eerst zijn rolstoel aankrijgt en hier nog even aan moet wennen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Kleine puppy met twee pootjes krijgt rolstoeltje
Sluiten