Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 8 nov 2015 / 11:00 uur

Katten schrikken zich kapot van kattenmasker

Hoe laat je je katten flink schrikken? Gewoon, door een groot poezenmasker op te zetten. Kattenliefhebber T.J. Browne, op internet beter bekend als ‘Cat Dad’, probeerde het uit en legde het vast op camera.

Het is al niet slim om achter katten te gaan staan op het moment dat het etenstijd voor de beestjes is, want daar worden ze al argwanend van. Als je je vervolgens ook nog eens omdraait met een groot masker van een kat op je gezicht, raken ze echt in paniek. De katten van Browne stuiven uit elkaar en je ziet ergens nog een dikke staart verdwijnen. En het baasje? Die ligt in een scheur van het lachen. Gelukkig voor de beestjes is het maar een grapje.

https://www.youtube.com/watch?v=e8_a4xypNVs

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Katten schrikken zich kapot van kattenmasker
Sluiten