Puck Roest
Puck Roest Good vibes 1 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Hond fotobombt verlovingsfoto op hilarische wijze

Heb je je beste pak aangetrokken, een mooie dag uitgekozen en een goede fotograaf geselecteerd en dan verpest je trouwe viervoeter je verlovingsfoto. Het overkwam Megan en Chris uit het Amerikaanse Minnesota. Of nou ja, verpesten. Eigenlijk maakt hond Louie het plaatje juist nóg leuker.

View post on imgur.com

,,Louie is dan wel 6 jaar oud, maar hij is zo speels als een puppy”, aldus fotografe Karin Berdal. Ze maakte de foto’s van het verliefde stel. De fotografe wilde graag één foto maken met de speelse teckel op de voorgrond, maar het werden er iets meer. Louie werd namelijk wat jaloers en vroeg daarom op een hilarische manier om aandacht.Lees ook: Teckel komt om bij redden meisje, krijgt standbeeld
Alle grappige foto’s kun je bekijken op de website van de fotografe.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hond fotobombt verlovingsfoto op hilarische wijze
Sluiten