Elena van Doorn
Elena van Doorn Good vibes 17 nov 2015 / 13:20 uur

Het leed dat Legoblokjes heet verleden tijd?

Ouders en grootouders van jonge kinderen opgelet! Bij u allen is het vast bekend: de pijn van het stappen op die plastic stukjes horror, die zich in de huid van je voet boren, wanneer je stapt op een Legoblokjes.

Slippers

Het zou allemaal wel eens verleden tijd kunnen zijn, want een Frans bedrijf heeft in samenwerking met LEGO speciale slippers ontwikkeld die ervoor moeten zorgen dat ouders dit leed in het vervolg bespaard zou worden.

Of in ieder geval voor 1500 mensen die een kerstverlanglijstje invullen op de Franse website van LEGO. Dat meldt hert Franse blog Piwee. Als onderdeel van promotie deelde het Franse bedrijf Brand Station een video van de slipper in de maak op Facebook, die door Facebookgebruikers met veel vreugde wordt ontvangen.

LEGO NOEL 2015 par Brand Station

Car vos enfants adorent les #LEGO … mais qu'ils adorent par-dessus tout partager leur passion dans toute la maison … cette année, nous avons imaginé pour vous parents LE cadeau ultime pour #Noël : des chaussons LEGO à la semelle rembourrée qui vous permettront de vous balader en pleine nuit dans la maison … sans le moindre souci ! 😉 #NoelLEGO2015

Gepostet von Brand Station am Montag, 9. November 2015

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het leed dat Legoblokjes heet verleden tijd?
Sluiten