Astrid Ottens
Astrid Ottens Good vibes 29 nov 2015 / 11:40 uur

Het ideale huis voor Dalmatiërfans staat te koop

Speciaal voor fans van Dalmatiërs is er een heus Dalmatiërhuis gebouwd in het Engelse plaatsje Sussex. U raadt al hoe dat eruit ziet: wit met zwarte stippen.

De woning is een ode aan de Disneyfilm 101 Dalmatiërs, zo schrijft Mirror. Op de witte buitenmuren zijn zwarte stippen in verschillende maten geverfd. Zo heftig als het huis aan de buitenkant is, zo rustig is het binnen. Het interieur is beduidend minder geïnspireerd op het hondenras, alhoewel er op onderstaande foto’s wel een Dalmatiërhond gespot is.

Aan het huis hangt een prijskaartje van 200.000 Britse pond, omgerekend 284.000 euro. Voor dat geld krijgt de toekomstige bewoner niet alleen een opvallend huis, maar ook een spectaculair uitzicht over de zee ter hoogte van Het Kanaal.

https://twitter.com/InfoCollectors/status/670763954713456640

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het ideale huis voor Dalmatiërfans staat te koop
Sluiten