Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Good vibes 1 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Dit is een echte zeemeerman

Waarom zouden alleen vrouwen zeemeerminnen kunnen zijn? Dat dacht Adam Valentine toen hij besloot een zeemeerman te willen zijn. Deze Australische homoseksuele Valentine heeft zijn Instagram-profiel er vol mee staan: foto’s van hem met een staart.

,,Mijn moeder nam me mee naar de film The Little Mermaid in 1989 en natuurlijk identificeerde ik me meteen met haar,” aldus Valentine tegen Daily Mail. ,,Ariel was zo geweldig, gracieus, vriendelijk en cool en ik was een jonge homoseksuele jongen die gepest werd.”

Valentine begon zijn moeder te smeken om een staart en die maakte ze voor hem. Hij zwom jarenlang in hun zwembad. In 2013 kreeg hij zijn eerste ‘professionele’ staart en ging hij zwemmen in een groot openbaar zwembad. ,,Iedereen reageerde heel cool en kinderen waren superenthousiast."

Valentine wil uiteindelijk een ‘mersquad’ opzetten, met meerdere zeemeermannen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dit is een echte zeemeerman
Sluiten