Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 13 nov 2015

Dit bedrijf dumpt je vriend(in) voor je

Het gevoel is er niet meer of er zijn hartverscheurende dingen voorgevallen: je relatie is op. Fijn dat je dat duidelijk hebt voor jezelf, maar daarna komt het vervelendste: de ‘breakup’. Als je zelf niet de ballen hebt om je liefje te vertellen dat het over is, heb je geluk. Je kunt nu namelijk een vreemde betalen om het vuile werk voor je te doen. The Breakup Shop is een soort Tinder, maar dan omgekeerd.

Dat zal heel wat kosten, horen we je denken. Nou, dat valt reuze mee. Voor een kleine 10 euro koop je al een sms of Whatsappbericht die je voormalige wederhelft vertelt dat je affectie voor hem of haar verleden tijd is. Voor hetzelfde bedrag kan je het bericht ook op de e-mail krijgen, om het nog wat persoonlijker te maken.

Meer sentimentele zielen kunnen voor omgerekend 18 euro een brief kopen om de breakup aan te kondigen. Wil je een brief met persoonlijke uitleg en namen, dan tast je iets dieper in de buidel: voor ongeveer dertig euro heb je een customized brief.

https://twitter.com/i/status/664991593468858372

Ben je bang dat dat een brief of sms niet duidelijk genoeg is, dan kun je voor minder dan dertig euro ook een van de twee eigenaren inhuren die je (bijna) ex belt om te vertellen dat het over is. Let wel: voor spoedgevallen wordt meer geld in rekening gebracht.

The Breakup Shop

De nieuwe dumpservice wordt aangeboden door The Breakup Shop. De slogan van het bedrijf is: ‘Laat ons je helpen het te beëindigen.’

Maar, het bedrijf helpt niet alleen je lief te dumpen, ze doen ook aan nazorg. Als je je schuldig voelt kan je bijvoorbeeld de film The Notebook (20 euro), een set van twee wijnglazen (13 euro) of een doos met chocoladekoekjes (4,50 euro) bij je ex laten bezorgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dit bedrijf dumpt je vriend(in) voor je
Sluiten