Metro
Metro Good vibes 20 nov 2015 / 09:37 uur

5 creatieve surprise-ideetjes voor Sinterklaas

Sinterklaas is weer in het land. Voor veel mensen betekent dat stressen. Want voor je het weet staat pakjesavond voor de deur. Cadeaus, surprises, gedichten… het zorgt allemaal voor sinterklaasstress.

Inspiratie

Sommige hulpsinterklazen zijn weken geleden al begonnen met papier-maché of een rijm van zes kantjes. Zij genieten van deze periode. Maar wat als sint even geen inspiratie heeft? Of twee linkerhanden? Dan is er gelukkig nog het internet om wat geinige ideetjes op te doen.

Voor wie wat minder creatief is, hebben wij ter inspiratie vijf surprise-ideetjes op een rij gezet:

Cadeau in bierglas

Hoe combineer je bier met surpriseavond? Door iemand een cadeau in een bierglas te geven. Met gel en wat scheerschuim zal je slachtoffer in ieder geval vieze handen overhouden aan zijn zoektocht naar het presentje.

Doodskist

Voor een iets luguberder surprise-idee verwijzen we je graag naar de video hieronder. Deze handige Harry knutselde namelijk een heuse doodskist in elkaar, mét lijk. Spooky.

Overhemd

Iemand tijdens het ‘heerlijk avondje’ op het verkeerde been zetten? Overweeg dan onderstaand idee. In eerste instantie lijkt het alsof de persoon in kwestie een saai overhemd krijgt, maar niets is minder waar. Instructies zie je in deze video uit de 80’s.

Gecompliceerd

Als je tussen nu en 5 december echt te veel tijd over hebt, dan is dit gecompliceerde surprise-idee misschien het overwegen waard. Door middel van een raadspel kan iemand zijn cadeau ‘winnen’.

Rookgordijn

Vier je het bij iemand anders thuis, of ben je gewoon niet zo zuinig op je interieur, dan kun je het altijd zoals hieronder proberen. Simpele rookbom, inpakken, klaar!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 creatieve surprise-ideetjes voor Sinterklaas
Sluiten