Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 23 okt 2015 / 07:51 uur

Zo neem je een kat in de maling

Kattenfilmpjes doen het altijd goed. Sinds de komst van internet houden de huiselijke viervoeters ons allemaal in de ban. Maar nog leuker wordt het natuurlijk als de kat zelf onderdeel van spot is.

In een filmpje, dat op website Dumpert verscheen, is te zien hoe een poes in de maling wordt genomen door zijn baasje. Het beest zit namelijk lekker uit een glas met water te likken. Wanneer zijn baasje vervolgens het volle glas met een lege verwisselt, tuint de kat er met open ogen in.

De tweede keer krijgt het arme beest het nog zwaarder te verduren. Nu wordt niet alleen het volle glas weggehaald, hij krijgt er ook nog eens niets voor terug. Het beest zelf laat zich gelukkig niet zo snel uit het veld slaan.

Reageer op artikel:
Zo neem je een kat in de maling
Sluiten