Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 9 okt 2015 / 12:35 uur

Vrouwen zien beste vriendin voor het eerst naakt

Ga jij wel eens voor een vriendin of vriend uit de kleren? Zo’n intieme kennismaking kan nog best wel eens ongemakkelijk zijn. Buzzfeed vond enkele dames die voor hun beste vriendin op camera uit de kleren wilden gaan. Ongemakkelijk werd het niet: ,,Die tepels moeten jou nogal wat zelfvertrouwen geven!’’, zegt Taylor bijvoorbeeld tegen haar vriendin Jenny.

Lees ook: 15% van de Nederlandse meiden zoent met BFF

Jade en Claudia kennen elkaar iets meer dan een jaar. Michelle en Kelsey zijn sinds zes maanden beste maatjes op hun werk. Jenny en Taylor zouden na drie jaar vriendschap de sterkste band moeten hebben. ,,Het werd wel eens tijd dat we zoiets deden’’, zeggen ze.

Filmpje

In het filmpje is te zien dat Kelsey erg trots is op het lichaam van haar ‘partner in crime’. Michelle en Kelsey beseffen ook dat ze iets gemeenschappelijks hebben: ze hebben allebei geweldige borsten.

Taylor heeft het meteen over de praktische kant van de actie: ,,Nu kan je mij mooi op huidkanker testen’’, zegt ze.

Jade krijgt van haar bf een hele hoop complimenten, toch lijkt ze een beetje jaloers. ,,Ik zie eruit alsof ik nog op school zit, jij hebt van die heerlijke vrouwelijke rondingen’’, zegt ze tegen Claudia.

Vertrouwen

Uiteindelijk draait het hele filmpje natuurlijk om vertrouwen. ,,Het is altijd spannend om jezelf letterlijk en figuurlijk aan anderen bloot te geven, maar ik vertrouw haar compleet’’, aldus Michelle.

Taylor geeft nog een mooie samenvatting: ,,Jen, als je me nog een keer naakt wil zien, nadat je me ongeschoren in dit ellendige licht hebt gezien, kunnen we eeuwig vriendinnetjes blijven.’’

Bekijk de beelden hier:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouwen zien beste vriendin voor het eerst naakt
Sluiten