Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 16 okt 2015 / 09:19 uur

Vrouw verkleed als Wonder Woman voor 103e verjaardag

Het is niet veel mensen gegeven de leeftijd van 100 jaar te passeren. Mary Cotter lukte het wel en dat wil ze weten ook. Toen de hoogbejaarde vrouw haar 103e verjaardag vierde, verscheen ze verkleed op haar verjaardagsfeest als superheldin.

Vrienden van Cotter hadden voor haar een kostuum gekocht van ‘Wonder Woman’, met het verhaal dat de vrouw voor hen ‘een ware wonder woman’ is. Tegenover KABC-TV vertelt de hoogbejaarde vrouw dat ze daarop besloot het pak aan te trekken tijdens het vieren van haar verjaardag in het Montclair Senior Center, waar ze al 25 jaar als vrijwilligster actief is.

Zelfstandige vrouw

Cotter serveerde koffie, thee en water aan haar beste vrienden, die naar het seniorencentrum waren gekomen om met de vrouw haar 103e verjaardag te vieren.

De hoogbejaarde dame woont nog altijd op zichzelf en rijdt nog altijd heen en weer naar het seniorencentrum, waar ze vijf dagen per week te vinden is. Haar geheim voor een lang leven: „Lekker bezig blijven, denk ik”, aldus Cotter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw verkleed als Wonder Woman voor 103e verjaardag
Sluiten