Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 13 okt 2015 / 18:47 uur

Vrouw klaagt neefje aan omdat hij haar pols brak

Een pittige tante, dat lijkt de juiste benaming te zijn voor de 54-jarige Jennifer Connell uit New York. Ze sleept haar neefje van twaalf voor de rechter omdat hij in 2011 haar pols brak toen hij haar heftig knuffelde op zijn verjaardag. Connell eist 111.000 euro van Sean, die toen acht werd, meldt Westpost News.

Lees ook: PETA spant rechtszaak aan om auteursrecht apenselfie

Sean Tarala, uit Westport in Connecticut, werd op 18 maart 2011 acht jaar. Toen hij zijn tante op zijn feestje zag, sprong hij haar enthousiast in de armen. Hij riep: „Ik hou van jou, tante Jen!” Maar tante Jen, die Sean moest opvangen, viel op de grond en brak daarbij haar pols.

De breuk bezorgt haar veel last. Ze eist daarom een hoge schadevergoeding van haar neefje, die ze beschuldigt van roekeloos gedrag. „Ik woon in Manhattan, daar is het druk en stoten mensen me snel aan, dat doet zeer." Ook haar sociale leven lijdt onder de breuk. „Laatst was ik op een feestje en het was er moeilijk om mijn bord vast te houden.”

Rechtbank

De 54-jarige vrouw beschreef haar neefje maandag in de rechtbank als ‘heel lief en attent’. Ze houdt van hem, maar hij is ook verantwoordelijk voor haar polsbreuk, zegt ze. Daarnaast vindt ze dat hij op zijn leeftijd had moeten beseffen wat de gevolgen zouden zijn van zo’n wilde begroeting.

Volgens Westpost News zat Sean er ‘verward’ bij in de rechtszaal, naast zijn vader Michael. Seans moeder overleed vorig jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw klaagt neefje aan omdat hij haar pols brak
Sluiten