Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 31 okt 2015 / 10:40 uur

Vrouw geeft blinde bulldog een tweede leven

Een aantal maanden geleden vond een agent een blinde bulldog op een bankje in het park. Het teefje was uitgemergeld en zo bang dat ze amper van het bankje af te krijgen was. Toch besloot de agent haar mee te nemen en naar een asiel te brengen.

Na onderzoek bleek dat de viervoeter recentelijk puppy’s had gebaard. Blijkbaar waren de pups haar meteen afgenomen en verkocht. Ook bleek het teefje een hartafwijking te hebben. Al met al dus een triest geval, en langere tijd leek het alsof niemand haar wilde adopteren.

Gepostet von Poly – Blind Pibble am Montag, 19. Oktober 2015

Ogen

Totdat Jennifer Wales een oproep op Facebook zag. De vrouw helpt al 25 jaar honden uit het asiel, en wist meteen dat ze de bull dog moest een beter leven kon geven. ,,Haar ogen deden me denken aan een andere blinde hond die mijn leven heeft veranderd”, vertelt ze aan ABC News.

Hartoperatie

En dus startte ze een inzamelingsactie om Poly, zoals ze de bull dog noemde, de hartoperatie te geven die ze nodig heeft. Inmiddels heeft Jennifer al twee keer zoveel binnen gehaald als wat nodig is. Het overige geld gaat naar andere zwerfdieren, aldus Jennifer.

Nieuw thuis

Nu verblijft Poly nog in een opvangtehuis, maar zodra ze de operatie achter de rug heeft zal ze ongetwijfeld snel een nieuw thuis vinden!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw geeft blinde bulldog een tweede leven
Sluiten