Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 8 okt 2015 / 13:00 uur

Video: Meisje knuffelt van missie teruggekomen vader

Na acht maanden zonder haar vader te hebben geleefd, hield Karas het niet meer. Nu haar vader, werkzaam in het Amerikaanse leger, eindelijk terug was gekomen van zijn missie in Azië, moest en zou zij hem zo snel mogelijk in de armen vallen. En dat deed ze dan ook, al stond haar vader op dat moment nog in formatie.

,,Ze was zo opgewonden. Ze zag me en kon zichzelf niet meer in bedwang houden. Ik was niet van plan haar tegen te houden”, aldus de trotse vader Daniel Oglesby. Dinsdag kwam hij na acht maanden afwezigheid weer thuis . In al die tijd hadden hij en Karas elkaar niet gezien.

Hartverwarmend

De hartverwarmende knuffel deed een ieder in de zaal goed. ,,Acht maanden van huis zijn is pittig. Maar de stralende gezichten als je terugkeert, maken het allemaal waard”, stelt Oglesby.

Michelle Hill, de vriendin van Oglesby, was het helemaal met haar man eens. ,,Het was dit keer pittiger, omdat ik zwanger ben geweest… onze dochter is nu ouder en weet dat hij weg is. Zij had het een stuk lastiger dan tijdens zijn eerdere missie. Maar hoe ze reageert nu ze hem weer ziet, maakt het het helemaal waard.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Meisje knuffelt van missie teruggekomen vader
Sluiten