Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 23 okt 2015 / 13:24 uur

Video: Duizenden kuikens voor het eerst water in

Wat gebeurt er als je duizenden eendenkuikens voor het eerst richting water laat lopen? Op een eendenboerderij in de Chinese provincie Jiangsu gemaakte beelden laten zien hoe zo’n vijfduizend eenden werkelijk dolenthousiast richting het water snellen.

Gele zee

Een aantal mensen kijkt toe hoe de eendjes voor het eerst genieten van het water. Al snel kleurt het water geel van de eendjes.

Sommige boeren zouden deze oefening gebruiken in een poging om de eetlust van pasgeboren eendjes, van tussen de drie en vijf dagen oud, te vergroten. Hoe schattig de beelden ook mogen zijn, ze betekenen niet dat deze eendjes een gelukkig leven tegemoet gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Duizenden kuikens voor het eerst water in
Sluiten