Metro
Metro Good vibes 8 okt 2015 / 13:01 uur

Verbrande man biedt helpende hand

De videomaker Ryan van Hammy TV besloot een sociaal experiment uit te voeren om te kijken of mensen nog bereid zijn elkaar te helpen. Hij zette zijn auto met een lekke band langs een weg om vervolgens te kijken of er iemand zou stoppen om hem een helpende hand te bieden. De jongen legde zijn experiment vast met geheime camera’s.

Alles kwijt

Terwijl Ryan enkele uren wachtte, stopte er niemand, zo is te horen in de video. Na twee uur stopt ene Eric om een handje te helpen. In onderstaande video vertelt Eric zijn ongelofelijke verhaal. ,,Ik viel in slaap en toen ik wakker werd, stond mijn huis in brand. Ik ben alles kwijt, mij hele huis is afgebrand en ik ben mijn hond verloren." Na het verschrikkelijke incident lag de half verbrande Eric 27 dagen in coma.

Ryan besluit Eric, die een groot gamefan is, in het zonnetje te zetten. Bekijk de hartverwarmende video hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verbrande man biedt helpende hand
Sluiten