Puck Roest
Puck Roest Good vibes 26 okt 2015 / 08:36 uur

Vader bouwt speelkeuken voor 2-jarig zoontje

De kleine Owen vierde onlangs zijn tweede verjaardag. Omdat hij koken ontzettend leuk vindt, besloot zijn vader Andrew Cook een kleine keuken voor hem te bouwen. Cook plaatste foto’s van het bouwproces op Reddit. Hij ontving hartstikke veel positieve reacties, maar er zaten ook flink wat minder leuke berichten tussen. Gelukkig wist de vader daar perfect op te reageren.

"Een beetje homo"

Cook had een oud televisiemeubel op de kop getikt en wist op creatieve wijze er een prachtig keukentje voor zijn zoon van te maken. Om andere ouders een handje te helpen plaatste hij hele proces online.

View post on imgur.com

Maar vervolgens ontving Cook veel hatelijke reacties van andere Redditors. Zo noemden flink wat mensen het cadeau „een beetje homo”. Een ander schreef: „Ik hoop dat je zoon in elkaar wordt geslagen op school.”Lees ook: Vrouw toont bizarre online reacties via Instagram

View post on imgur.com

Steun

De vader was echter niet van plan te verschrikkelijke berichtjes te negeren. „Hij ziet ons altijd koken en vindt het leuk om mee te helpen. Dus dit leek ons een geschikt cadeau”, reageerde Cook. „En als mijn kind een Barbie had gewild, dan had ik dat voor hem gehaald”, vervolgt hij. „Het is zijn keuze waar hij mee wilt spelen. Niet de mijne.” Lees de hele reactie van Cook hier.
Gelukkig kreeg de vader ook een hoop steun. En Owen? Die is dolblij met zijn nieuwe mini-keuken.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vader bouwt speelkeuken voor 2-jarig zoontje
Sluiten